platini

Akuzat për mashtrim, Blatter dhe Platini shpallen të pafajshëm

Pas gjashtë vitesh hetime dhe dy javësh gjyqe, Michel Platini dhe ish-presidenti i FIFA-s, Sepp Blatter, u shpallën të pafajshëm nga...