plazhet publike

Plazhet publike pa vrojtues, Bizneset private në Velipojë kusht për marrjen e lejes

Sezoni turistik tashmë ka nisur zyrtarisht prej 2 muajsh në Velipojë. Pushuesit janë të shumtë ku si çdo vit rekordi mbahet...

Mblidhen 10 mijë firma që plazhet në Shqipëri të jenë publike

Nisma Thurje ka arritur të mbledhë 10 mijë firma në potecionin për të pasur plazhe publike në të gjithë Shqipërinë. Endri Shabani...

Kërkohet hapja e plazheve 100% publike, nis mbledhja e firmave

Çadra e plazhit këtë herë u hap përballë Ministrisë së Turizmit dhe Mjedisit, në shenjë reagimi për hapësirat e pakta të...