podkaste

Rama-Berisha “përplasen” me podkaste| Beteja jo më vetëm në parlament

Përballjet politike mes Sali Berishës dhe Edi Ramës nuk do t’i shohim më vetëm në parlament, përmes akuzave politike, betejave zgjedhore...

Podkaste për jetën në Mesdhe, si kanë jetuar shqiptarët 2500 vjet më parë

Një seri podkastesh që tregojnë jetën në Mesdhe 2500 vite më parë, janë hedhur në Youtube nga Instituti i Arkeologjisë. Këto realizime...