poete

Plazhi ‘Sirena Jonada’, 4 mijë firma në më pak në 24 orë nga publikimi i peticionit

Ka shkuar në 4 mijë, numri i personave të cilët kanë firmosur peticionin, për ndryshimin e plazhit të Potamit në “Sirena...

Rita Petro e hapur për një dashuri të re pas humbjes së partnerit 

Mëngjesi i Rita Petros nis me kafenë e mëngjesit, gjimnastikën, pikturat dhe kujdesin për kopshtin e saj shumëngjyrësh. Guximtare me penën e...