poloonia

Kryeministrat e Polonisë, Çekisë dhe Sllovenisë takim në Kiev me Zelensky

Liderët nga tre vende evropiane do të udhëtojnë në Kiev për t'u takuar me presidentin ukrainas Volodymyr Zelensky dhe kryeministrin ukrainas...