portret

Sa kilogramë drithëra u deshën për portretin e Rita Orës? Artisti tregon detajet

Artisti Alkent Pozhegu tregoi se shpenzoi mbi 300 euro në materialet që përdori për të realizuar me grurë dhe oriz portretin...

‘Portret i pambaruar’, filmi për dashurinë në diktaturë nëpër kinema

Në kinema ka nisur të shfaqet Portret i Pambaruar i regjisorit Namik Ajazit. Portret i Pambaruar është bazuar në histori të vërteta...