pozitive

Taksat, borxhet, punëtorët/ Disa bashki në krizë, të tjerat ecuri pozitive në 2022

61 bashkitë e vendit arritën të mbledhin 27.6 mld lekë taksa në vitin 2022. Shuma e mbledhur është më e lartë se...

Rreth 40% e testimeve për COVID pozitive

Rreth 40% e personave të testuar në ditë gjatë korrikut rezultojnë pozitiv me Covid-19, shifër kjo dyfish më e lartë se...

20 raste të reja, asnjë humbje jete nga COVID në 24 orët e fundit

Situata epidemiologjike në Shqipëri sa i takon pandemisë Covid-19 vijon të jetë e qëndrueshme. Në 24 orët e fundit, pas kryerjes së...

41 raste të reja me COVID-19

Dyzetenjë qytetarë janë konfirmuar pozitivë me COVID-19 gjatë 24 orëve të fundit në vend, ndërsa asnjë person nuk ka humbur jetën...

14 raste të reja me COVID-19

Katërmbëdhjetë qytetarë janë konfirmuar pozitivë me COVID-19 gjatë 24 orëve të fundit në vend, ndërsa asnjë person nuk ka humbur jetën...

37 raste të reja me COVID-19

Tridhjeteshtatë qytetarë janë konfirmuar pozitivë me COVID-19 gjatë 24 orëve të fundit në vend, ndërsa asnjë person nuk ka humbur jetën...

Situata e COVID-19 në vend e lehtësuar

Njëzetetetë persona janë konfirmuar me COVID-19 gjatë 24 orëve të fundit në vend, ndërsa asnjë person nuk ka humbur jetën nga...

47 raste të reja me COVID-19

47 raste të reja me COVID-19 janë konfirmuar gjatë 24 orëve të fundit në vend, ndërsa asnjë person nuk ka humbur...

1 i vdekur dhe 27 raste të reja me COVID-19

27 persona janë konfirmuar me COVID-19 gjatë 24 orëve të fundit në vend, ndërsa një person ka humbur jetën nga ky...

48 raste të reja me COVID-19

48 qytetarë janë konfirmuar pozitivë me COVID-19 gjatë 24 orëve të fundit në Shqipëri, ndërsa nuk është shënuar humbje jete nga...

1 viktimë dhe 23 raste të reja me COVID në Kosovë

Një person ka humbur jetën nga COVID-19 gjatë 24 orëve të fundit në Kosovë, ndërsa janë konfirmuar 23 raste të reja...

5 të vdekur dhe 260 raste të reja me COVID

Pesë persona kanë humbur jetën nga COVID-19 gjatë 24 orëve të fundit në vend, ndërsa janë konfirmuar 260 raste të reja...

8 të vdekur, 249 raste të reja me COVID në Kosovë

Tetë persona kanë humbur jetën nga COVID-19 në Kosovë gjatë 24 orëve të fundit, ndërsa janë konfirmuar 249 raste të reja...

7 të vdekur, 361 raste të reja me COVID-19

Shtatë persona kanë humbur jetën nga COVID-19 gjatë 24 orëve të fundit në vend, ndërsa janë konfirmuar 361 infektime të reja...

6 të vdekur dhe 187 raste të reja me COVID-19

Gjashtë persona kanë humbur jetën nga COVID-19 gjatë 24 orëve të fundit në vend, ndërsa janë shënuar 187 raste të reja...

6 të vdekur dhe 602 raste të reja me COVID në Kosovë

Gjashtë persona kanë humbur jetën prej COVID-19 në Kosovë gjatë 24 orëve të fundit, ndërsa janë konfirmuar 602 raste të reja...