prekal

FOTO | Moti i keq në Shkodër, rrëshqitje dherash dhe gurësh në rrugën e Prekalit

Reshjet e dendura gjatë orëve të natës kanë shkaktuar probleme në bashkinë e Shkodrës. Aktualisht, problematike mbetet rruga e Prekalit, ku në...