preokupuar

Java e këshillimit të karrierës, organizohet panairi për punësimin e studentëve

Institucione shtetërore dhe kompani private po këshillojnë studentët për tregun e punës. Panairi u mbajt në mjediset e fakultetit të Historisë-Filologjisë. Dekani Sabri...