prifti

I riu akuzon priftin në Greqi: Më ngacmoi seksualisht për disa vite

Një ngjarje e rëndë ka troditur opinionin publik në Greqi, pas dëshmisë së një 19-vjeçari, i cili tha se për disa...

Prifti që u pushkatua se pagëzoi një fëmijë, ‘vrasësit’ ngjitën majat e drejtësisë

Dom Shtjefen Kurti është historia e një martiri të pashembullt që e pagoi me jetë faktin që pagëzoi një foshnje të...

Edvin Prifti mbetet i pezulluar, SPAK: Kardiokirurgu mund të prishë provat

Gjykata e Posaçme e Apelit la në fuqi pezullimin nga detyra për mjekun kardiokirurg Edvin Prifti. Vendimi ndalon këtë të fundit të...

Prifti rrëfen si serbët tentuan përçarjen e shqiptarëve të Kosovës

“Më thanë mbaji besimtarët e tu katolikë, e myslimanët shqiptarë na i jep ne, e dimë ne se çfarë bëjmë me...

Arrestohen 4,640 protestues kundër luftës në Rusi

Të paktën 4,640 protestues kundër luftës në Ukrainë janë arrestuar të dielën në Rusi, raportuan grupet monitoruese dhe agjencitë e lajmeve...

Prifti rus arrestohet se predikoi kundër luftës

Në Rusi, grupet aktiviste kanë raportuar se një prift që mbajti një predikim kundër luftës të dielën është arrestuar. Gazetari i BBC...