private

Dy monumente në pronë private, shteti i shmanget detyrimit ligjor

Kjo rrugë e ngushtë prej 2 kilometrash, e pakalueshme në dimër për shkak të baltës dhe e rrezikshme në verë nga...

36 mijë pensione private, rritet numri i punonjësve me kontribute vullnetare

Janë 36 mijë punonjës në Shqipëri që derdhin kontribute shtesë për të marrë pensione të larta në të ardhmen. Shifrat tregojnë...

Cilët janë ‘pronarët’ e Tokës?

Zbuloni njeriun që ka blerë më shumë tokë dhe zotëron më shumë prona private se kushdo tjetër. Masa totale e tokës përbëhet...

Një morg për 1 mln banorë, spitalet publike e private ‘përplasen’ në QSUT

Kush humb jetën gjatë kohës së qëndrimit në spital sillet këtu, në morgun e Institutit të Mjekësisë Ligjore, ku ka kapacitet...

Interes në rritje nga qytetarët për të investuar në skemat e pensioneve private

Qytetarët kanë rritur interesin për të investuar në skemat e pensioneve private. Në fund të marsit numri i personave që kanë paguar...

Java e këshillimit të karrierës, organizohet panairi për punësimin e studentëve

Institucione shtetërore dhe kompani private po këshillojnë studentët për tregun e punës. Panairi u mbajt në mjediset e fakultetit të Historisë-Filologjisë. Dekani Sabri...

Festa me muzikë dhe alkool e qindra tifozëve holandezë para finales

Me alkool e këngë tifozët e presin finalen e sotme tifozët e Fejnordit. Dhjetëra prej tyre janë akomoduar në një resort...

Autoriteti i Mbikqyrjes Financiare kërkon hapjen e bursave private

Dy vjet pas miratimit të ligjit për Tregjet e Kapitalit, zhvillimi i bursave private në Shqipëri është ende në fazat e...

Rreth 400 mijë gjoba në vit për parkim të gabuar në Tiranë

Qytetarët në Tiranë kanë marrë rreth 400 mijë gjoba për parkime të gabuara gjatë vitit 2021. Emisioni Mirëmengjes në Euronews Albania transmetoi...

Rezervat e naftës të mbahen nga kompani shtetërore, thotë inxhinieri Petro

Nafta në Shqipëri duhet të ishte një produkt strategjik, rafineria e naftës duhet të ishte mbajtur shtetërore. Kështu tha në emisionin "Mirmëngjes"...