probeme

Malaj: Pse duhet reformë për rritjen ekonomike dhe barrat e rënda për qytetarët

Ish-ministri i Financave dhe Ekonomisë, Arben Malaj deklaroi se duhet ndërmarrë një reformë për rritjen ekonomike, në mënyrë që kjo rritje...