prodhimet në 2021

Prodhimet bujqësore në 2021, më shumë perime e drithëra, më pak fasule e ullinj

Kulturat bujqësore ishin të mbara për prodhimin e perimeve dhe drithit, ndërsa fermerët shqiptarë volën më pak fasule e ullinj. Të dhënat...