projekte

Kush janë investitorët strategjikë? 25 projekte të miratuara në 6 vite

Që nga hyrja në fuqi e ligjit, ka pasur 35 kërkesa në Komitetin e Investimeve Strategjike për të marrë statusin e...

‘Të kam falur’, Balluku i kthehet Bushatit në komision: Flisni për projekte 3D

Ministrja e Energjisë dhe Infrastrukturës Belinda Balluku ka debatuar me deputetin e PD Helidon Bushati në komisioni e Veprimtarisë Prodhuese ku...

Kim: Diversifikimi i energjisë s’mund të presë për shkak të luftës në Ukrainë

Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara në Shqipëri, Yuri Kim thotë se diversifikimi i energjisë nuk mund të presë, për shkak të...