pronarëve

I vjedhur në 1917, dorëshkrimi 1000-vjeçar i kthehet pronarëve të ligjshëm

Një dorëshkrim 1000-vjeçar i grabitur gjatë Luftës së Parë Botërore është kthyer në manastirin grek nga ku ishte vjedhur më shumë...

722 padi në gjykata për kompensimin e pronave

Gjykatat kanë regjistruar vitin e kaluar 722 padi për çështjen e kthimit dhe kompensimit të pronave. Pronarët nuk pajtohen me shtetin...