propagandë

Propaganda ndikon te rusët, 73% e të anketuarve mbështesin luftën në Ukrainë

Shumica e rusëve, kur kanë kaluar më shumë se 100 ditë nga pushtimi, mbështesin luftën në Ukrainë, por vëmendja e tyre...

Agjencia për Media dhe Informim përplas Endri Fugën dhe Ina Zhupën

Pas kritikave të opozitës për krijimin e Agjencisë për Media dhe Informim nga qeveria, Endri Fuga në cilësinë e drejtorit të kësaj...

Tabaku: Kongresi i PS spektakël propagande përballë varfërimit të shqiptarëve

Nënkryetarja e PD, Jorida Tabaku e cilësoi një spektakël të propagandës për qytetarët, kongresin e një dite më parë të Partisë...

Këshillimi Kombëtar është propagandë e qeverisë, sipas Gabës

Qeveria ka ndërmarrë nismën Këshillimi Kombëtar, ku përmes një pyetësori synohet të merret mendimi i qytetarëve për disa çështje të rëndësishme. Odeta...