protestuesja

Protestuesja gjysmë nudo hyn në tapetin e kuq të Kanës me ngjyrat e Ukrainës

Një grua e paidentifikuar ka hyrë në tapetin e kuq të Festivalit të Filmit në Kanës gjysmë e zhveshur, dhe e...