pse e denoncova

Allison Guerriero: E denoncova Mcgonigal për tradhëtinë ndaj SHBA-ve, meje dhe gruas

Allison Guerriero, ish-e dashura e Charles McGonigal, personi I cili denoncoi aferat e ish-agjentit të FBI-së ka rrëfyer në një interviste...