publik

Kopshti publik më vdekjeprurës në botë

Shenja në portën e zezë prej hekuri thotë: "Këto bimë mund të vrasin", dhe është e ilustruar me një kafkë dhe...

Plazhet duhet të kthehen në administrim publik, thotë ish-ministri Lleshaj

Ish-ministri i Brendshëm, Sandër Lleshaj thotë se plazhet në vend duhet të kthehen në administrim publik. Në një intervistë për "Euronews Albania",...

Policia aksion për lirimin e hapësirave publike në plazhin e Durrësit

Policia e Durrësit ka shtuar kontrollet në vijën bregdetare me qëllim lirimin e hapësirave publike për pushuesit. Në sajë të operacionit "Bregdeti...

Sektori publik në Kosovë paralajmëron grevë të përgjithshme

Të gjithë punëtorët e sektorit publik në Kosovë do të mbajnë grevë njëorëshe më 12 maj. Përveç kësaj greve, Bashkimi i Sindikatave të Pavarura...

Kosova mori masa më aktive se Shqipëria për rritjen e çmimeve, thotë eksperti

Masat që ka marrë qeveria e Kosovës për rritjen e çmimeve janë më aktive dhe më të gjera se masat e...

KPA rihap hetimin ndaj Elizabeta Imerajt

Kolegji i Posaçëm i Apelit vendosi te rihapë hetimin ndaj kryeprokurores së Tiranës, Elisabeta Imeraj. Në proces do të paraqiten prova të...

Vlerësimi psiko-social i mësuesve, ekspertët dhe mësuesit të ndarë në mendime

Ministria e Arsimit ka vendosur të bëjë vlerësime psiko-sociale, në mënyrë periodike te mësuesit, por vendim ky ka sjellë reagime kontroverse. Ekspertja...

Plani për kursimin e naftës, nga Agjencia Ndërkombëtare e Energjisë

Lufta në Ukrainë dhe kriza botërore po shtojnë pasiguritë në botë. Një ndër to është edhe furnizimi i tregut me naftë....

Bashkia na gënjeu përsëri, thotë Memaj nga Shoqata e Transportit

Bashkia nuk e dha subvencionin prej një miliard lekësh që i premtoi sektorit të transportit në dhjetor të 2021. Kështu u shpreh...

Nuk do të ketë abone gjatë marsit, njofton Unioni i Transportit Publik

Unioni i Transportit Publik në Tiranë njoftoi të enjten se në mars nuk do të ofrohet shërbimi mujor i abonesë për...