pukes

Goditi e kërcënoi qytetarin, përjashtohet nga policia shefi i komisariatit të Pukës

Drejtori i Policisë së Shtetit Muhamet Rrumbullaku shkarkoi nga detyra dhe përjashtoi nga radhët e policisë shefin e Komisariatit Pukë Pjerin...