pulla

FOTO| Nga nesër Rita Ora në pullat postare të Kosovës

Këngëtarja me famë botërore, Rita Ora është bërë pjesë e pullave postare të Filatelisë së Postës së Kosovës. Pulla me imazhin e...

Çfarë do të ndodhë me monedhat, pullat dhe vulat pas vdekjes së Elizabeth II

Me 70 vite në fron, mbretëresha Elizabeth II ishte bërë pjesë e jetës së përditshme të britanikëve. Ata ishin mësuar të...

7000 pulla me imazhin e Dua Lipës, Posta e Kosovës nderon këngëtaren

Pullat më të reja postare të Postës së Kosovës, me imazhin e këngëtares me famë ndërkombëtare, Dua Lipa, nga nesër do...

Koleksionistja Reijna Kulla zbulon paratë dhe objektet e vjetra

Reijna Kulla Çystri është ka pasion për të koleksionuar gjërat e vjetra, të cilat marrin vlerë kur koha kalon. Sot ajo ka...