puna

Të rinjtë lënë punët 8-orarëshe, fitojnë duke ofruar shërbime online

Nuk ka rëndësi se ku ndodhet, i mjafton një laptop dhe është në vendin e punës në çdo kohë. Valbona Brahaj ka...

“Mos gjykoni nga pamja”, historia e 11-vjeçarit që punon

Teksa këta fëmijë luajnë dhe argëtohen me njëri tjetrin, disa moshatarë të tyre detyrohen të punojnë deri në orët e vona...

Largimet e padrejta nga puna, 10% e punonjësve u rikthyen me vendim gjykate

94 punonjës të shtetit presin të marrin dëmshpërblim për largimin e padrejtë nga puna. Ata kanë fituar betejën me shtetin në...

Policia turke arreston dhjetëra protestues në demonstratën e 1 Majit

Dhjetëra protestues u arrestuan nga policia në Stamboll të Turqisë, gjatë protestës së mbajtur me rastin e 1 majit, kundër vështirësive...