punetoret

Biznesi gjerman në Shqipëri përballet me frikën e emigrimit të punëtorëve

Bizneset gjermane në Shqipëri po përballet me frikën e emigrimit të punëtorëve. 3 në 4 kompani që operojnë në vendin tonë...

Punëtorët e sektorit privat dhe antikapitalistët protestojnë në Kosovë

Në Prishtinë, u mbajtën dy protesta me rastin e 1 majit. Ishte sektori i punëtorëve privat dhe blloku anti-kapitalist i Kolektivit...

Punëtorët nga Bangladeshi, eksperiment i dështuar?

Ditëve të fundit nëpër media është folur për punëtorët nga Bangladeshi të punësuar në Shqipëri. Disa mendojnë se ka dështuar “eksperimenti” me...