pushitimi i ukrainës

Qytetarët serbë në veri të Mitrovicës përkrahin pushtimin e Ukrainës

Qytetarët serbë në veri të Mitrovicës mbajnë qëndrim pro-rus dhe mbështesin veprimet e Kremlinit në Ukrainë. Këtë e thonë qytetarët dhe analistët. Mijat Molotoviç,...