pushuesit

‘Çmimet janë rritur me 50%”, pushuesit braktisin plazhin e Shëngjinit

Në plazhin e Shëngjinit një pjesë e çadrave kanë mbetur të mbyllura, për shkak të pakësimit të numrit të pushuesve në...

Rriten me 30% çmimet për pushuesit në Vlorë, të paktë turistët e huaj

Në Vlorë duket se sezoni veror nuk ka nisur ende, pasi vihet re një fluks i paktë i turistëve vendas dhe...