pyetesori

Ukraina dorëzon përgjigjet e pyetësorit për anëtarësimin në Bashkimin Europian

Presidenti i Ukrainës, Volodimir Zelenski dorëzoi të hënën dokumentin me përgjigjet e pyetësorit për anëtarësimin e vendit në Bashkimin Evropian. Ambasadori i...

Këshillimi Kombëtar është propagandë e qeverisë, sipas Gabës

Qeveria ka ndërmarrë nismën Këshillimi Kombëtar, ku përmes një pyetësori synohet të merret mendimi i qytetarëve për disa çështje të rëndësishme. Odeta...

Zyrtarja thotë se algoritmi refuzon përgjigjet e shumëfishta në ‘Pyetësor’

Eridiana Çano, drejtore e Agjencisë për Doalog dhe Bashkëqeverisje thotë se pyetësori i Këshillit Kombëtar nuk mund të deformohet nga përgjigje...

Sa herë mund të votohet në pyetësorin e qeverisë?

Pyetësorët e qeverisë për qytetarët po shpërndahen prej disa ditësh. Plotësimi anonim bëhet nga telefoni, kompjuteri ose në një letër me...