qarkullimin

Kosova ndalon qarkullimin e makinave me targa KM të regjistruara në dhjetor

Kosova nuk do të lejojë hyrjen dhe qarkullimin e veturave që kanë targat ilegale serbe KM, e që janë riregjistruar nga...

Gjendje e jashtëzakonshme prej protestave kundër COVID në Ontario

Në Ontario të Kanadasë është shpallur gjendje e jashtëzakonshme pas protestave të shoferëve të kamionëve kundër kufizimeve të pandemisë. Protestat e shoferëve...