qen

VIDEO virale e robotit rus të armatosur dhe gati për luftë alarmon rrjetin

A e keni parë katalizatorin e makthit kolektiv që po qarkullon aktualisht në internet? Frika është e lidhur me një video e...

Një burrë dhe qeni i tij kaluan shtatë vjet duke ecur nëpër botë

Shumë pak njerëz përpiqen të ecin nëpër të gjithë botën, dhe akoma më pak arrijnë të përfundojnë udhëtimin. Më 21 maj 2022,...

Historia e Zamirës nga Durrësi që kujdeset për 24 qen të pastrehë

24 qenushë janë pjesëtarë të një shtëpie të vetme, asaj të Zamira Kuçit në Durrës. Disa nis dhe përfundon duke u...

Një qen robot ruan Pompein

Siguria e qytetit të lashtë të Pompeit i është besuar teknologjisë moderne. Një qen robot i quajtur Spot do të kontrollojë...