qendra

BE-ja heq mbajtjen e maskave gjatë fluturimeve

Bashkimi Evropian nuk do të kërkojë mbajtjen e maskave në aeroporte dhe avionë duke filluar nga java e ardhshme, njoftuan autoritetet...

Terapia për fëmijët me sindromën Down me kosto të papërballueshme

Fëmijët me sindromën Down hasen çdo ditë me vështirësi ekonomike. Kostot për të kryer terapi janë më të larta sesa asistenca...