qendrënshëndetësore

2 të vdekur dhe 300 raste të reja me COVID-19

Dy persona kanë humbur jetën nga COVID-19 gjatë 24 orëve të fundit në vend, ndërsa janë konfirmuar edhe 300 raste të...