qeveria meloni

Xheni Karaj për vendimin e Melonit: Traumë psikologjike dhe morale për çiftet LGBTQ

Xheni Karaj e ka komentuar vendimin  e qeverisë italiane dhe kryeministres Giorgia Meloni për të mos i lejuar çifteve LGBTQ të...