qeveria rama

Rama rikthen në detyrë ish-zv.ministrin e Infrastrukturës

Kryeministri, Edi Rama ka emëruar Hantin Bonati në postin e zv.ministrit të Infrastrukturës dhe Energjisë. Me këtë vendim, Bonati është rikthyer në...