rajone

Ndarja e vendit me rajone, akademikët: Me hartën aktuale, qarku ka humbur rolin

Ndarja administrative e vitit 2014 edhe për përfaqësuesit e universiteteve në vend ka rritur kostot dhe numrin e të punësuarve. Përpara komisionit...

Ukrainasit dhe Zelensky veshin këmisha të qëndisura për Ditën e Vyshyvanka

Sot është një ditë e shënuar për Ukrainasit të cilët festojnë Ditën e Vyshyvanka, festën e këmishës tradicionale të qëndisur nga...

Ukraina shpall gjendje të jashtëzakonshme

Ukraina ka shpallur gjendje të jashtëzakonshme në të gjithë territorin e saj, përveç rajoneve Donetsk dhe Luhansk, ku gjendja emergjente është...