raste

9 të vdekur dhe 1164 raste të reja me COVID

Nëntë persona kanë humbur jetën nga COVID-19 gjatë 24 orëve të fundit në vend, ndërsa janë konfirmuar 1,164 raste të reja...

5 të vdekur dhe 939 raste të reja me COVID-19

Pesë persona kanë humbur jetën nga COVID-19 gjatë 24 orëve të fundit në vend, ndërsa janë konfirmuar 939 raste të reja...

2.390 raste të reja me COVID në Kosovë

Gjatë 24 orëve të fundit në Kosovë janë konfirmuar 2.390 raste të reja me COVID-19, ndërsa asnjë person nuk ka humbur...

6 të vdekur dhe 1562 të reja me COVID-19

Gjashtë persona kanë humbur jetën nga COVID-19 gjatë 24 orëve të fundit në vend, ndërsa janë konfirmuar 1562 raste të reja...

5 të vdekur dhe 2156 raste të reja me COVID-19

Pesë persona kanë humbur jetën nga COVID-19 gjatë 24 orëve të fundit në vend, ndërsa janë konfirmuar 2156 raste të reja...

7 të vdekur dhe 789 raste të reja me COVID-19

Shtatë persona kanë humbur jetën nga COVID-19 në vend gjatë 24 orëve të fundit, ndërsa janë konfirmuar 789 raste të reja...

3206 raste të reja me COVID në Kosovë

3206 infektime të reja me COVID-19 janë konfirmuar gjatë 24 orëve të fundit në Kosovë, ndërsa nuk është shënuar asnjë vdekje,...