ratifikim

Kanadaja, vendi i parë që ratifikon anëtarësimin në NATO të Finlandës e Suedisë

Kanadaja është vendi i parë që ka ratifikuar anëtarësimin e Finlandës dhe Suedisë në aleancën ushtarake të NATO-s. Lajmin e ka bërë...