real people

Për 10 vite konsumoi heroinë, Marseli tregon se sa ka shpenzuar çdo ditë

Marseli është një i ri, i cili prej 10 vitesh ishte i varur nga heroina. Për emisionin "Real People" në Euronews Albania,...

Për 10 vite përdorues heroine, Marseli rrëfen për “Real People” momentet e vështira

Prej 10 vitesh, Marseli ishte i varur nga heroina dhe gjatë kësaj kohe ka përjetuar momente të vështira. Disa prej tyre, Marseli...