rebelet

Rebelët e Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare vrasin 9 ushtarë kolumbianë

Të paktën nëntë ushtarë kolumbianë u vranë dhe nëntë të tjerë u plagosën gjatë një sulmi nga guerilët e Ushtrisë Çlirimtare...

Ushtria e Kongos: Rebelët masakruan 50 civilë në qytetin e Kishise 

Ushtria e Republikës Demokratike të Kongos tha se rebelët e njohur si M23 dhe aleatët e tyre vranë 50 civilë në...