refugjatëve

Raporti i Amnesty International: Perëndimi standarde të dyfishta ndaj refugjatëve

Raporti vjetor i Amnesty International i tërheq vëmendjen Perëndimit për “standarde raciste dhe të dyfishta” kur bëhet fjalë për të drejtat...

Fshati i kontejnerëve, Gjermania probleme me strehimin e refugjatëve ukrainas

Për shkak të vazhdimit të luftës në Ukrainë, shumë njerëz vazhdojnë të largohen drejt Gjermanisë, sidomos drejt Berlinit, për shkak të...