rendi

Deputetë të PD-së kërkojnë ndryshimin e Rendit të Ditës në Seancën Plenare

Këtë të enjte në orën 10:00 pritet të mbahet në Kuvendin e Shqipërisë seanca e posaçme plenare në nder të viktimave...

Moti i keq| Policia dhe FNSH-ja në gatishmëri për shoferët dhe qytetarët

Policia Rrugore, ajo e Rendit dhe Forcat e Ndërhyrjes së Shpejtë janë në gatishmëri për të ndihmuar qytetarët dhe shoferët me...

Kontrolle të befasishme nga forcat e rendit në Elbasan

Policia e Elbasanit, Forcat e Posaçme Shqiponja, Forcat Operacionale, Policia Kriminale, Patrulla e Përgjithshme, Policia Rrugore kanë ushtruar kontrolle të befasishme...