rezerva

Kryeministri i Ukrainës: Kemi rezerva të qymyrit dhe gazit për dimrin

Ukraina ka rezerva të mjaftueshme të qymyrit dhe gazit për muajt e mbetur të dimrit, pavarësisht sulmeve të përsëritura ruse në...

1 milionë fuçi naftë në ditë në treg, masat e SHBA-së ndaj krizës

Shtetet e Bashkuara të Amerikës nxjerrin në treg sasinë më të madhe të rezervave të naftës, në përpjekje për të mbajtur...

Bie ndjeshëm çmimi i naftës, SHBA fut në treg rezervat

Çmimet e naftës kanë rënë ndjeshëm pas raportimeve se SHBA do të ndërmarrë hapa të rinj për të ulur kostot e...