Richard Moore

Inteligjenca britanike: Rusia do ta ketë të vështirë të vazhdojë luftën

Shefi britanik i inteligjencës, Richard Moore është shprehur se Rusia do ta ketë të vështirë që të vazhdojë fushatën ushtarake, dhe...