rinovueshme

‘Treg rajonal’, liderët e Ballkanit Perëndimor takohen për energjinë e rinovueshme 

Liderët e Ballkanit Perëndimor janë mbledhur në Beograd në konferencë rajonale ‘Energjia e rinovueshme në Ballkan’. Me pjesëmarrjen e presidentit të Serbisë,...

A është ky shteti që do të zëvendësojë Britaninë si një nga 3 superfuqitë e Europës?

Dikur ishin 3. Franca, Gjermania dhe Britania e Madhe janë njohur gjithnjë si tre ekonomitë kryesore të Bashkimit Europian. Por tani që Britania...

Sa e rëndësishme është nafta ruse dhe çfarë rekordi mund të kapin çmimet?

Sanksionet e Perëndimit ndaj Rusisë nuk mjaftuan për ta dënuar këtë vend për pushtimin e Ukrainës. Ndalimet po prekin tashmë industrinë...