rishi sunak

Të hënën rezultatet për pasuesin e Johnson, Truss dhe Sunak në debatin e radhës

Dy kandidatët për postin e kryeministrit të ardhshëm të Britanisë do të përballen me një seri pyetjesh mbi politikat e tyre...

Truss apo Sunak? Konsevatorët votojnë për pasuesin e Johnson

Dy kandidatët që konkurrojnë për t'u bërë lider i Partisë Konservatore në Mbretërinë e Bashkuar janë ende duke u përpjekur të...

Sunak kundër Truss, zgjidhen dy kandidatët finalistë për pasuesin e Johnson

Ligjvënësit konservatorë kanë votuar të mërkurën për dy kandidatët finalistë për të zëvendësuar Boris Johnson. Dyshja finaliste përbëhet nga ish-ministri i Financave,...

Sunak vijon kryesimin në garën për pasuesin e Xhonson

Është ngushtuar në 3 kandidatë gara për të pasuar Boris Xhonson si lider të konservatorëve dhe kryeministrin e ardhshëm të Britanisë. Pas...

Gara për pasuesin e Johnson, Rishi Sunak, kandidati më i votuar

Gara për të pasuar Boris Johnson si lider të Partisë Konservatore në Britani dhe rrjedhimisht edhe si kryeministër, është ngushtuar. Beteja fillestare...