risi

Risi, një aplikacion që ndalon imazhet me abuzimin e fëmijëve

Siguria e fëmijëve në internet është një nga tematikat më delikate dhe të rëndësishme për t'u trajtuar, sidomos me zhvillimin që...

Risitë e maturës shtetërore 2023

Provimet e maturës shtetërore për këtë vit, do të vijnë më disa ndryshime. Raporti i Ministrisë për problemet gjatë viteve të...

Risia në WhatsApp, tashmë mund t’i dërgoni mesazhe vetes

WhatsApp ka nxjerr funksionin e tij më të fundit “Message Yourself” për përdoruesit në mbarë botën. Aplikacioni tani do t’ju lejojë t’i...

Risitë e votimit në Itali, parlamenti ka më pak deputetë

Rreth 51 milionë italianë votojnë këtë të diel për zgjedhjet e përgjithshme në vend. Për herë të parë në historinë e Republikës...

Makinë pa timon/ Prodhuesit në Kinë zbulojnë modelin e ri

Apollo RT6 do të jetë automjeti më i ri i cili pritet të hidhet në treg, por me vecorinë më të...

Bankers Petroleum investon në shkollën në Patos, risi ambientet sportive

Nxënësit e shkollës 9-vjeçare “Hekuran Meneku” në qytetin e Patosit kanë mundësi të ndjekin mësimin, por edhe aktivitetet sportive në mjedise...