rivleresimi

Ndryshime në rregulloren e Maturës, Kushi: Do të ketë rivlerësim të testeve

Ministrja e Arsimit Evis Kushi njoftoi këtë të enjte ndryshimet e bëra në rregulloren e maturës shtetërorë Gjatë konferencës për analizimin e...

Procesi i rivlerësimit, 113.800 qytetarë rritën vlerën e pronës, 110 mln $ buxhetit

Numri i përfituesve është 60% më shumë nga hera e parë e rivlerësimit në vitin 2011 dhe gati dy herë më...