rmb

Tensionet RMV-Bullgari | Shkupi s’e tërheq ambasadorin në Sofje, BE apel për qetësi

Ministria e Punëve të Jashtme të Maqedonisë së Veriut do ta presë Bullgarinë që të reflektojë dhe nuk do të marrë...