Robert Hysenllari

Drejtori i Emergjencave: 3500 hektarë tokë nën ujë, 24 familje janë evakuuar

Drejtori i Gatishmërisë dhe Emergjencave, Robert Hysenllari tha se deri më tani 24 familje janë evakuuar për shkak të përmbytjeve, si...

Drejtori i Emergjencave: E prisnim që të kishte dëme nga reshjet, por jo kaq shumë

Drejtori i Gatishmërisë dhe Emergjencave, Robert Hysenllari deklaroi se ishte i ditur fakti se vendi do të përfshihej nga moti i...