robot

VIDEO virale e robotit rus të armatosur dhe gati për luftë alarmon rrjetin

A e keni parë katalizatorin e makthit kolektiv që po qarkullon aktualisht në internet? Frika është e lidhur me një video e...

Produkti që sipas Elon Musk do të shitet më shumë se Teslat në pak vite

Sipas Elon Musk, do të vijë një ditë shumë shpejt që një nga produktet e tjera të kompanisë së tij, do...

Një qen robot ruan Pompein

Siguria e qytetit të lashtë të Pompeit i është besuar teknologjisë moderne. Një qen robot i quajtur Spot do të kontrollojë...