rregullat

Rregulla të reja për të vizituar Akropolin, Greqia mbron monumentin kulturor

Qeveria greke ka marrë një seri masash të reja për të mbrojtur monumentin e lashtë të Akropolit, që parashikojnë kufizimin e...

“Të paguhen udhëtarët për vonesat”, Biden kërkon rregulla të reja për fluturimet

Presidenti Joe Biden njoftoi se qeveria federale po harton rregulla të reja që mund t'u kërkojnë linjave ajrore të ofrojnë ushqime,...

Rregullat e patentave hyjnë në fuqi: Rinovim çdo 15 vjet, kartoni ndërrohet 4 herë

Leja e drejtimit të makinës do të jetë e vlefshme për 15 vjet, nga 10 që ishte deri më sot. Afatet e...

Të huajt mund të marrin shtetësinë e 2-fishtë, Gjermania gati rregullat e reja

Të huajt që jetojnë në Gjermani nuk do të duhet të heqin dorë nga pasaportat e tyre për të marrë nënshtetësinë...

Eurovizion ndryshon rregullat, bordi drejtues pezullon juritë e shteteve

''Eurovision Song Contest'' ka ndryshuar rregullat e vlerësimit për këngët, artistët dhe shtetet pjesëmarrëse në këtë edicion të tij . Pas konfirmimit se vitin...

Rregullat e reja për të udhëtuar drejt Holandës, Letonisë dhe Sllovenisë

Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme ka publikuar rregullat e reja të vendosura nga Holanda, Letonia dhe Sllovenia për udhëtimet...