rreshqitje

200 persona të zhdukur nga përmbytjet në Brazil

Moti i keq ka penguar kërkimet për të mbijetuarit në qytetin brazilian Petropolis, katër ditë pas përmbytjeve shkatërruese dhe rrëshqitjeve të...